Nieuwe plek, nieuwe mogelijkheden!

Seeds breng(t) ideeën tot leven.

Al ruim 5 jaar werk ik als interim professional op het gebied van marketing strategie, product en propositie ontwikkeling. Dit altijd zonder website of andere zichtbaarheid, enkel op netwerk, ervaring en relatie. Ik vond het tijd om deze werkzaamheden een stap verder te brengen én in een professioneler jasje te steken.

Daarbij heb ik mezelf de vraag gesteld: "wat wil ik graag doen en doe ik nu nog niet".... en voor mij was dit glashelder: me ook op professioneel vlak nog meer inzetten voor bewustwording rondom voeding en leefstijl. Ik doe dit als interimmer graag samen met en voor organisaties. Daarnaast ga ik ook m'n eigen training op het gebied van voeding, leefstijl & persoonlijke groei neerzetten.

Ideeën genoeg dus en ik was op zoek naar een merk én een plek waar m'n werkzaamheden en interesses allemaal samen kunnen komen. Een plek waar ruimte is om te ontwikkelen, te groeien en waar nieuwe mogelijkheden ontstaan én gerealiseerd kunnen gaan worden. Welkom bij Seeds! Seeds gaat over kansen zien, zaadjes planten en zien groeien tot waardevolle concepten. Interim concept- en productontwikkeling voor organisaties met een gezonde missie. Seeds brengt ideeën tot leven!

Het is een fijne plek om te werken die ik graag wil delen met anderen. Een coworkspace voor collega zzp’ers, ondernemers of andere creatieve zielen hier in de Achterhoek. Wees welkom en breng je ideeën tot leven!

Lieve groet,
Vera